FBbox/https://www.facebook.com/KarditsiotikaMaslatia
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις , ακολουθήστε στο facebook

 

Πατήστε 👉 Γυρίστε. στην Αρχική σελίδα

Φωτογραφίες από φωτογράφους που περίμεναν υπομονετικά να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο μιας ζωής:-

.


Ο Jack Zhi χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να απαθανατίσει το σπάνιο θέαμα ενός θηλυκού γερακιού που επιτίθεται σε έναν μεγάλο καφέ πελεκάνο .


  • " Η Saaya και η Κλεοπάτρα φλερτάρονται εδώ και 4 χρόνια και όποτε είναι μαζί είναι ένα αξιοθέατο."
  • Η γραμμή Tadami τον χειμώνα από τον Kameyama Takeshi .

    «Όταν αποφάσιζα να επικεντρωθώ στην αποτύπωση του χιονισμένου τοπίου με το τρένο της γραμμής Tadami στη Φουκουσίμα, ξυπνούσα στις 
    2 τα ξημερώματα , οδηγούσα για τρεις ώρες σε χιονισμένους δρόμους , ανέβαινα σε ένα κατάμαυρο ορεινό μονοπάτι και περίμενα σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. για περίπου μια ώρα μέχρι να φτάσει το τρένο . Αυτή η διαδικασία επαναλαμβανόταν ξανά και ξανά».

  • Ο Ιταλός φωτογράφος Ciro Russo απαθανάτισε το ηλιοβασίλεμα πάνω από τον πύργο στον αρχαιολογικό χώρο Castelfiorentino κάθε μήνα για ένα χρόνο, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό « εικαστικό ημερολόγιο ».
  • Ο Stefano Zanarello τοποθετήθηκε περίπου 1.300 μέτρα από την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, περιμένοντας τη Σελήνη να ταξιδέψει στον ασύνεφο νυχτερινό ουρανό και να ευθυγραμμιστεί τέλεια με το νεοκλασικό μνημείο.
  • Η φωτογράφος Loes Heerink μεταμόρφωσε το συνηθισμένο σε μια εκπληκτική συλλογή ξυπνώντας στις 4 το πρωί και τοποθετώντας τον εαυτό της σε διάφορες γέφυρες γύρω από το Ανόι , περιμένοντας υπομονετικά το πέρασμα των πλανόδιων πωλητών.

    «Μια φορά πέρασα πέντε ώρες σε μια τοποθεσία χωρίς πυροβολισμούς», εξήγησε ο Χέρινκ. "Αυτό το έργο ξεκίνησε τη γοητεία μου για τις γυναίκες που κουβαλούσαν τα αγαθά τους. Δεν έχουν ιδέα πόσο όμορφα είναι τα ποδήλατά τους, δεν έχουν ιδέα ότι δημιουργούν μικρά έργα τέχνης κάθε μέρα."
  • Ο Varun Aditya απαθανάτισε αυτό το εκπληκτικό κλιπ με ένα καμάρι λιονταριών χωρίς να χρησιμοποιήσει φλας. Ο φωτογράφος πέρασε τρεις νύχτες σε μια κρυψώνα, περιμένοντας την τέλεια στιγμή.
  • Ο φωτογράφος Terry Donnelly πέρασε ένα χρόνο παροτρύνοντας κόκκινους σκίουρους στον κήπο του για να τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες τους στο μέσο του άλματος και να παίζουν με διάφορα μικροσκοπικά μουσικά όργανα .


Καρδιτσιώτικα Μασλάτια
Ετικετες:

Post a Comment

[blogger]

Author Name

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.