FBbox/https://www.facebook.com/KarditsiotikaMaslatia
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις , ακολουθήστε στο facebook

 

Πατήστε 👉 Γυρίστε. στην Αρχική σελίδα

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ"

 

Ο Mel Gibson ήθελε ο Jim Caviezel να παίξει τον Ιησού στο "The Passion of the CHRIST" του, αλλά ταυτόχρονα τον προειδοποίησε ότι η αποδοχή του χαρακτήρα, καθώς και η δυσκολία στην ερμηνεία του, θα μπορούσε να βλάψει την υποκριτική του καριέρα και να περιθωριοποιηθεί από το Χόλιγουντ

.

Ο Caviezel ζήτησε μια μέρα για να το σκεφτεί και η απάντησή του ήταν: «Πρέπει να το κάνουμε, ακόμα κι αν είναι δύσκολο. Κάτι μου λέει να το κάνω, καθώς τα αρχικά μου είναι JC και είμαι 33 ετών. Δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα.» Ακούγοντας αυτά τα λόγια, ένας έκπληκτος Γκίμπσον απάντησε: «Με τρομάζεις».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Jim Caviezel ενώ έπαιζε τον Χριστό, εκτός από το ότι έχασε 100 κιλά, χτυπήθηκε από κεραυνό, χτυπήθηκε κατά λάθος δύο φορές από συνεργείο , με αποτέλεσμα μια ουλή 10 εκατοστών   στην πλάτη του, εξάρθρωσε τον ώμο του και έμεινε γυμνός σε ένα σταυρό για αρκετές ώρες. για αρκετές ημέρες (σκεφτείτε ότι χρειάστηκαν 5 εβδομάδες για να γυρίσει μόνος τη σκηνή της σταύρωσης), αρρώστησε από πνευμονία καθώς και υπέφερε από υποθερμία.

Ο Caviezel πραγματικά ταυτίστηκε με τον χαρακτήρα: «Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος. Θέλω απλώς να δει τον Ιησού. Και μέσω αυτού θα συμβούν μεταστροφές." μίσος ή αγανάκτηση απέναντί ​​μου, μόνο έλεος και αγάπη».

Ο Luca Lionello, από την άλλη, ο ηθοποιός  που υποδύθηκε τον Ιούδα, ήταν δηλωμένος άθεος, προσηλυτίστηκε στο τέλος των γυρισμάτων και βάφτισε τα παιδιά του. Ένας από τους τεχνικούς επιμελητές των γυρισμάτων ,  μουσουλμάνος, ασπάστηκε επίσης τον Χριστιανισμό.

Επιπλέον, ορισμένοι παραγωγοί ισχυρίστηκαν ότι είδαν, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ανθρώπους ντυμένους στα λευκά να δίνουν συμβουλές στο πλατό και ότι στο τέλος της ηχογράφησης και κινηματογράφησης  δεν ήταν  πλέον αντιληπτοί, ούτε εμφανίστηκαν ποτέ .

Τα Πάθη του Χριστού είναι μια ταινία που δίχασε την κοινή γνώμη, σε ορισμένες χώρες υπόκειται σε λογοκρισία ή απαγορεύεται σε ανηλίκους. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια από τις ταινίες με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών, με εισπράξεις άνω των 611 εκατομμυρίων δολαρίων. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Γκίμπσον πλήρωσε αρχικά 30 εκατομμύρια από την τσέπη του καθώς καμία εταιρεία παραγωγής δεν ήθελε να χρηματοδοτήσει το έργο.

Καρδιτσιώτικα Μασλάτια
Ετικετες:

Post a Comment

[blogger]

Author Name

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.