FBbox/https://www.facebook.com/KarditsiotikaMaslatia
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις , ακολουθήστε στο facebook

 

Πατήστε 👉 Γυρίστε. στην Αρχική σελίδα

Γιώργος Μπαλταδώρος



1Ήταν 12:15 το μεσημέρι

της Πέμπτης, 12 Απριλίου 2018, όταν ένα μαχητικό αεροσκάφος, τύπου Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας, κατέπεσε εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου. Επρόκειτο για ένα από τα δύο μαχητικά αεροσκάφη σχηματισμού που είχαν απογειωθεί για να αναχαιτίσουν τουρκικά μαχητικά που είχαν παραβιάσει το FIR Αθηνών.
Νεκρός βρέθηκε ο 34χρονος σμηναγός πιλότος Γιώργος Μπαλταδώρος. 
Στις 14 Απριλίου του 2018 στο Μορφοβούνι Καρδίτσας ο ουρανός έπεσε βαρύς - Φίλοι, συγγενείς και στρατός αποχαιρέτησαν τον ήρωα Πιλότο. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος πέρασε στο πάνθεον των ηρώων 


Ποιος ήταν ο Γιώργος Μπαλταδώρος

Είχε γεννηθεί τον Ιούνιο του 1984. Ήταν πατέρας δυο παιδιών και όσοι τον γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.
Υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Το μοιραίο αεροσκάφος είχε μετασταθμεύσει στη μονάδα ετοιμότητας της Σκύρου την Μεγάλη Εβδομάδα ως ένα από τα αεροσκάφη επιφυλακής.
Στη σελίδα του στο Facebook, στις 25 Αυγούστου 2016, ο Γιώργος Μπαλταδώρος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία όπου φαίνεται να… κρατά το Mirage ενός άλλου πιλότου.
«Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ  Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ», ήταν τα λόγια του υπουργού Άμυνας  όταν ανακοίνωσε το θάνατό του.
Οι άνθρωποι που γνώριζαν καλά τον Γιώργο Μπαλταδώρο, συνάδελφοι και φίλοι, δημιούργησαν ένα συγκλονιστικό βίντεο, τιμώντας τη μνήμη του.Έπεσε υπερασπιζόμενος τα ιδανικά της πατρίδας στις 12/04/2018, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής στο Αιγαίο, 9ΝΜ Βόρειο-Ανατολικά της Σκύρου.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Καρδιτσιώτικα Μασλάτια
Ετικετες:

Post a Comment

[blogger]

Author Name

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.