FBbox/https://www.facebook.com/KarditsiotikaMaslatia
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις , ακολουθήστε στο facebook

 

Πατήστε 👉 Γυρίστε. στην Αρχική σελίδα

###Οφέλη από το βραστό αυγό ###

 

Οφέλη από το βραστό αυγό: Πείτε όχι στην ομελέτα, εκτός βρασμού. Ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωση βρασμένων αυγών;


Γνωρίστε τα οφέλη της κατανάλωσης 2 βρασμένων αυγών καθημερινά για τον οργανισμό σας. Αυτό θα προσφέρει αμέτρητα οφέλη στον οργανισμό σας. Τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνη. Είναι επίσης πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Μπορεί επίσης να ειπωθεί ότι είναι η κατοικία των θρεπτικών συστατικών. Η πρωτεΐνη από τα αυγά είναι πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει είναι εξαιρετικά για τη γενική υγεία σας. Γνωρίστε τα οφέλη από την κατανάλωση 2 βρασμένων αυγών καθημερινά. Φροντίστε λοιπόν να συμπεριλάβετε δύο αυγά στην καθημερινή σας διατροφή για να βελτιώσετε την υγεία σας. Τις καλύτερες ευχές για μια υγιή ζωή.

Πρωτεΐνη (ένα αυγό περιέχει 6 γραμμάρια)

Ένας ενήλικας χρειάζεται 0,8 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό του σωματικού του βάρους. Εάν ένα αυγό σας δίνει 6 γραμμάρια πρωτεΐνης, αυτό θα σας δώσει τις συνολικές ανάγκες σας σε πρωτεΐνη. Εάν συμπεριλάβετε άλλα όσπρια στη διατροφή σας, θα καλύψει τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνη. Το κρέας περιέχει επίσης πρωτεΐνη. Όταν τα παίρνετε όλα αυτά μαζί, δίνει στο σώμα σας την πρωτεΐνη που χρειάζεται.

Βιταμίνη Α

Η βιταμίνη Α είναι απαραίτητη για την υγεία των ματιών και μπορεί να βοηθήσει το δέρμα και το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Βοηθά στην ανάπτυξη των κυττάρων σας. Παίζει σημαντικό ρόλο στην αναπαραγωγική υγεία και τη διαίρεση των κυττάρων. Μια ημερήσια βιταμίνη Α μπορεί να βρεθεί σε δύο βραστά αυγά.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D βοηθά το σώμα σας να απορροφήσει το ασβέστιο. Βοηθά στην ενίσχυση της υγείας των οστών και στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά στην πρόληψη των διαταραχών των οστών στο σώμα. Επίσης θεραπεύει τη ραχίτιδα και την οστεοπόρωση. Δίνει σε κάποιον τη βιταμίνη D που χρειάζεται.

Βιταμίνη Β12 (2 βραστά αυγά περιέχουν 1,6 μικρογραμμάρια βιταμίνης Β12)

Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων σας. Βοηθά επίσης τη λειτουργία του νευρικού σας συστήματος και του DNA. Αυξάνει το επίπεδο ενέργειας στο σώμα σας. Ενισχύει την υγεία του εγκεφάλου σας. Ένας ενήλικας χρειάζεται 2 μικρογραμμάρια βιταμίνης Β12 καθημερινά. Εάν τρώτε 2 αυγά την ημέρα, θα σας καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σας σε βιταμίνη Β12.

Τα αυγά περιέχουν 0,6 γραμμάρια βιταμίνης Β2

Η βιταμίνη Β2 βοηθά στον μεταβολισμό των λιπών, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων. Αυτές οι βιταμίνες βοηθούν στην υγεία του δέρματος και των ματιών. Τα αυγά σας δίνουν την ποσότητα Β2 που χρειάζεστε κάθε μέρα. Ένας ενήλικας χρειάζεται 1,3 mg βιταμίνης Β2.

Περιέχει 24 μικρογραμμάρια φυλλικού οξέος

Ένα αυγό περιέχει 24 μικρογραμμάρια φυλλικού οξέος. Τα φυλλικά είναι απαραίτητα για το DNA. Είναι σημαντικό για το σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη συνολική κυτταρική υγεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ένα άτομο χρειάζεται 400 μικρογραμμάρια φυλλικού οξέος καθημερινά. Η ημερήσια απαίτηση σε φολικό οξύ βρίσκεται στα αυγά. Θα πρέπει λοιπόν να συμπεριλάβετε άλλες πρωτεΐνες στη διατροφή σας και να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες.

2 αυγά περιέχουν 28 μικρογραμμάρια σελήνιο

Το σελήνιο είναι ένα αντιοξειδωτικό που χρειάζεται το σώμα σας. Αποτρέπει την καταστροφή των κυττάρων στο σώμα σας. Το σελήνιο βοηθά επίσης στη λειτουργία του θυρεοειδούς. Βοηθά επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματός σας να λειτουργεί καλύτερα. Η συμπερίληψη των αυγών στη διατροφή σας είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πάρετε σελήνιο. Ένα άτομο χρειάζεται 55 μικρογραμμάρια σεληνίου την ημέρα.

Γεμάτο σολίνες

2 αυγά περιέχουν 294 χιλιοστόγραμμα χολίνης. Αυτό παρέχει φυσιολογικό ορό μισής ημέρας για έναν ενήλικα. Αυτή η θρεπτική ουσία βοηθά τον εγκέφαλο, τη λειτουργία του ήπατος και τη σύντηξη της κυτταρικής μεμβράνης. Βοηθά τη λειτουργία του εγκεφάλου και τη λειτουργία της μνήμης.

Συμπληρώματα σιδήρου

2 βραστά αυγά περιέχουν 1,2 χιλιοστόγραμμα σιδήρου. Ο σίδηρος βοηθά στην παραγωγή αιμοσφαιρίνης και μυοσφαιρίνης στο σώμα. Μεταφέρει επίσης οξυγόνο στο σώμα. Παρέχει ενέργεια στο σώμα.

Θρεπτικά συστατικά ψευδάργυρου

2 αυγά περιέχουν 1,1 χιλιοστόγραμμα ψευδάργυρου. Παρέχει στον οργανισμό σας τον ψευδάργυρο που χρειάζεστε καθημερινά. Ένα άτομο χρειάζεται 11 χιλιοστόγραμμα ψευδάργυρου καθημερινά. Ο ψευδάργυρος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματός σας. Επιδιορθώνει τα κύτταρα. Θεραπεύει τις πληγές. Το DNA είναι πολύ σημαντικό για την παραγωγή. Βοηθά επίσης στην παραγωγή πρωτεΐνης και στη διατήρηση της γεύσης και του αρώματος.

Καρδιτσιώτικα Μασλάτια
Ετικετες:

Post a Comment

[blogger]

Author Name

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.