FBbox/https://www.facebook.com/KarditsiotikaMaslatia
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις , ακολουθήστε στο facebook

 

Πατήστε 👉 Γυρίστε. στην Αρχική σελίδα

###Τρώτε μπισκότα κάθε μέρα; Διαβάστε αυτό...θα σοκαριστείτε...###

 

Παρενέργειες μπισκότων: Τα μπισκότα είναι ένα σνακ που πολλοί άνθρωποι τρώνε για να καταστείλουν την πείνα όταν συνήθως πεινούν. Μάλιστα, πολλοί άνθρωποι έχουν τη συνήθεια να αγγίζουν και να τρώνε μπισκότα ενώ πίνουν καφέ και τσάι το πρωί. Άλλοι πάλι κρατούν ένα πακέτο μπισκότα στην τσάντα τους όπου κι αν πάνε.

Οι εργαζόμενοι διατηρούν πάντα ένα απόθεμα μπισκότων στο συρτάρι του γραφείου τους. Τα μπισκότα μπορούμε να πούμε ότι είναι τα αγαπημένα σνακ των περισσότερων ανθρώπων. Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ αν αυτά τα μπισκότα είναι υγιεινά; Αν όχι, μάθετε πώς είναι πραγματικά.

Μπορείτε να τρώτε μπισκότα κάθε μέρα;

Η διατροφολόγος Amita Khatre είπε τα εξής στη σελίδα της στο Instagram. Το θέμα είναι ότι τα μπισκότα δεν είναι ένα υγιεινό σνακ καθώς δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου θρεπτικά συστατικά. Περιέχει μόνο λίπη και ραφιναρισμένο αλεύρι και καθόλου φυτικές ίνες. Κάθε μπισκότο περιέχει κενές θερμίδες. Αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωσή του παρέχει μόνο θερμίδες και όχι πρωτεΐνη, βιταμίνες ή μέταλλα.

Προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατανάλωση μπισκότων "Μπορεί να βρείτε στα καταστήματα μπισκότα χωρίς ζάχαρη, μηδενικά λιπαρά, χωρίς maida ή διαβητικούς. Όσες ποικιλίες μπισκότων και αν υπάρχουν, περιέχουν μόνο κενές θερμίδες. Εάν συνεχίσετε να τρώτε τέτοια μπισκότα κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της πείνας σας, το σώμα σας δεν θα πάρει αρκετά θρεπτικά συστατικά.

Επιπλέον, τα μπισκότα συχνά παρασκευάζονται από ραφιναρισμένο αλεύρι σίτου ή maida και στερούνται ινών. Η κατανάλωση πολλών τροφών χωρίς φυτικές ίνες μπορεί να οδηγήσει σε δυσκοιλιότητα. Και τα κορεσμένα λίπη στα μπισκότα συμβάλλουν σε υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων και LDL χοληστερόλης στο σώμα. Όλα όσα λέγονται για τα μπισκότα ισχύουν και για τα παξιμάδια. Όλα είναι ίδια.

«Τι άλλο μπορείτε να φάτε με το τσάι;

Σύμφωνα με τη διατροφολόγο Amita Khatre, τίποτα δεν πρέπει να καταναλώνεται με το τσάι. Εάν εξακολουθείτε να πεινάτε, μπορείτε να φάτε  λαχανικά  ή φρούτα. Εάν αισθάνεστε πεινασμένοι αφού πιείτε καφέ ή τσάι, φάτε οτιδήποτε μετά από 15 λεπτά. Διαφορετικά, τα αντιθρεπτικά συστατικά του τσαγιού μπορεί να επηρεάσουν την απορρόφηση του σιδήρου από τα τρόφιμα, είπε.

Μην τρώτε ποτέ μπισκότα; Το Pist δεν πρέπει να τρώγεται καθημερινά. Τρώτε το αγαπημένο σας μπισκότο κάθε τόσο, λέει η διατροφολόγος Amita Khatre. Παράλληλα, συμβούλεψε να μην το κρατήσετε ως συνήθεια.

Καρδιτσιώτικα Μασλάτια
Ετικετες:

Post a Comment

[blogger]

Author Name

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.