FBbox/https://www.facebook.com/KarditsiotikaMaslatia
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις , ακολουθήστε στο facebook

 

Πατήστε 👉 Γυρίστε. στην Αρχική σελίδα

###καρύδια###

 

Αν τρώτε καρύδια καθημερινά, αυτά τα προβλήματα δεν θα υπάρχουν..!

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ξηρών καρπών. Τα κάσιους, τα αμύγδαλα, τα καρύδια, τα φιστίκια και τα φιστίκια προσφέρουν πολλά οφέλη για την υγεία. Αλλά σήμερα ας μάθουμε για το κορυφαίο παξιμάδι όλων αυτών. Εάν τρώτε μόνο 5 από αυτά την ημέρα, θα συμβούν εκπληκτικές αλλαγές στο σώμα σας. Και πολλά προβλήματα στο σώμα μας θα εξαφανιστούν.

Ξέρεις τι ξηρούς καρπούς;

Τα καρύδια είναι επίσης γνωστά ως καρύδια στα Ταμίλ. Τα καρύδια είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, καλά λιπαρά, ωμέγα 2 λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ασβέστιο, κάλιο και νάτριο. Ανάμεσα σε όλα τα ξηρά φρούτα, τα καρύδια προτείνονται ως τα καλύτερα.

Εκτός από αυτά, τα καρύδια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η συμπερίληψη των καρυδιών με αυτές τις ιδιότητες στην τακτική διατροφή σας μπορεί να αποτρέψει πολλά προβλήματα υγείας. Προλαμβάνει επίσης ορισμένα σημαντικά προβλήματα υγείας.

Οι ξηροί καρποί μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ ή να μουλιάσουν σε νερό. Ανεξάρτητα από το πώς τρώτε αυτές τις δύο μεθόδους, το σώμα θα πάρει πολλά θρεπτικά συστατικά. Σε αυτήν την ανάρτηση, μπορείτε να μάθετε για τα οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση 5 καρυδιών την ημέρα.

1. Βοηθά στην απώλεια βάρους

Μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να χάσουν βάρος είναι τα ξηρά φρούτα και τα καρύδια. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολυ-κορεσμένα λιπαρά. Αν τα φάτε αυτά, δεν θα πεινάτε για πολύ καιρό. Μειώνει την επιθυμία για άλλα τρόφιμα.

2. Καλό για την υγεία του εγκεφάλου

Τα καρύδια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα. Διατηρεί τον εγκέφαλο υγιή. Αποτρέπει προβλήματα που σχετίζονται με τον εγκέφαλο όπως η λήθη.

3. Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης

Τα καρύδια είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και απαραίτητα μέταλλα. Μειώνουν την κακή χοληστερόλη στον οργανισμό. Βελτιώνει την καλή χοληστερόλη.

4. Καλό για την υγεία της καρδιάς

Αυτά είναι πλούσια σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Επίσης πλούσιο σε μονο-κορεσμένα λιπαρά. Το καρύδι λοιπόν αυξάνει το επίπεδο της καλής χοληστερόλης στον οργανισμό. Μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης. Τα καρύδια είναι μια καλή πηγή για μια υγιή καρδιά

.

5. Μειώνει την αρτηριακή πίεση

Η κατανάλωση 5 καρυδιών την ημέρα αρκεί για τον έλεγχο των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης. Τα καρύδια είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά, τα οποία μειώνουν την αρτηριακή πίεση στο σώμα.

6. Ελέγχει τον διαβήτη

Τα καρύδια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα και μονοακόρεστα λιπαρά, καθιστώντας τα καρύδια έναν εξαιρετικό διατροφολόγο που μπορεί να κρατήσει τον διαβήτη υπό έλεγχο.

7. Βελτιώνει την υγεία των οστών

Τα καρύδια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα ή ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Απορροφούν περισσότερο ασβέστιο και βελτιώνουν την υγεία των οστών.

8. Βελτιώνει το μεταβολισμό του σώματος

Δεδομένου ότι τα καρύδια είναι πλούσια σε μέταλλα και απαραίτητα λιπαρά οξέα, συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση του μεταβολισμού του σώματος. Αλλά εδώ πρέπει να θυμάστε ένα πράγμα. Τα καρύδια είναι καλά, οπότε μην τα υπερκαταναλώνετε. Τρώτε με μέτρο..

9. Τα μουλιασμένα καρύδια μπορούν να οδηγήσουν στη γυναικεία γονιμότητα

Τα εμποτισμένα καρύδια πιστεύεται ότι παρέχουν πολλά οφέλη για τη γυναικεία γονιμότητα. Αποτελούν καλή πηγή αντιοξειδωτικών και φυλλικού οξέος, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν την αναπαραγωγική υγεία. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα προάγουν την ωορρηξία, ενώ τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα αυγά από τη φθορά.

Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για την υγιή ανάπτυξη του εμβρύου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ ορισμένα τρόφιμα μπορεί να έχουν ιδιότητες ενίσχυσης της γονιμότητας, οι μεμονωμένες αποφάσεις είναι για ατομικές συμβουλές.

Καρδιτσιώτικα Μασλάτια
Ετικετες:

Post a Comment

[blogger]

Author Name

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.